Filmproduksjon Oslo

God filmproduksjon handler ikke om utstyr og et høyt budsjett, men nøye planlegging og et øye for detaljer. Hos PXLR hjelper vi deg med filmproduksjon i Oslo og omegn.

PXLR er ledende innen filmproduksjon i Oslo og resten av Skandinavia. Vi jobber med alt innen filmproduksjon og har eksperter innen flere områder innenfor reklameproduksjon. Vårt mål er å lage en film, video eller reklame som skal representere vår kunde på den beste måten. Gjennom oss får du en unik kundeopplevelse, og et gjennomført resultat.  

Vi er spesialister på flere områder

Hos PXLR er vi spesialister innen flere områder. Våre filmer vil alltid være levert i en  gjennomført produksjon, og vi samarbeider alltid tett med kunden gjennom hele prosjektet. Vi hjelper deg med å skissere ditt neste prosjekt slik at prosessen av å lage den går plettfritt. Filmproduksjon i Oslo og omegn er et av våre hovedfokusområder. I forbindelse med filmproduksjon, kan vi tilby følgende tjenester:

 • SPESIALEFFEKTER

  Ønsker du at filmen din skal inneholde spesialeffekter?
  Vi er ledende eksperter på filmproduksjon i Oslo.
  Vi bruker Autodesk Flame & Nuke X av The Foundry når vi driver med spesialeffekter.
  Dette er ledende programmer innen VFX industrien, og brukes av de beste, inkludert oss.
  Vi er eksperter på disse programmene.
  Vi kombinerer både 2D og 3D samt vår ekspertise ved produksjon av VFX.

 • PRODUKSJON

  Vi jobber med visuell filmproduksjon,
  og som du kan se på vår nettside,
  produserer vi estetisk tiltalende filmer av høy kvalitet.
  Å lage vakre videoer er en av våre spesialiteter,
  og vi kan gjøre alt fra live video til animering.
  Ta kontakt for nærmere informasjon.

 • LYDDESIGN

  Musikk i bakgrunnen er vesentlig for å skape en helhet. Vi er eksperter på integrering av lyd og bilde, samt eksperter på både lyddesign og komponering. Vi har komponister som kan lage en unik og original melodi til filmen. Vi har også et studio der innspilling av musikk med band kan gjøres om dette er ønsket. Ellers tar vi i bruk vår suite som bruker Avid Pro Tools til produksjon av musikk.

 • REKLAME

  Vi er eksperter på reklameproduksjon, og har hatt mange ulike kunder. Vi jobber hardt for å hjelpe våre kunder med å få oppmerksomhet gjennom effektiv reklameproduksjon. Våre dyktige og løsningsorienterte ansatte hjelper til med å skrive en handling knyttet til produktet eller tjenesten, samt lydproduksjon, filming og eventuell animasjon. Vi jobber som totalleverandør innen reklame- og filmproduksjon i Oslo og resten av Norge.

  Her er en reklamefilm laget av PXLR for Cubus Spill av

  Vi bistår med veiledning gjennom hele filmproduksjonen. Det er mye man må tenke på for at resultatet skal bli så unikt som man ønsker. Sammensetning og valg av skuespillere, musikk, rekvisitter og farger er eksempler på elementer som er viktig for hvordan filmenproduksjonen blir. Å tilpasse produkt i forhold til hva kunden ønsker er et stort fokus. Vi tilpasser film og reklame slik at det passer til den plattformen kunden ønsker å publisere på. Målgruppe er viktig og fokusere på og også dette kan vi hjelpe til med, slik at filmen når ut til potensielle kunder.

  Les mer: “Våre tjenester”

 • ANIMASJONSFILM

  Les mer om: Animasjonsfilmer

Har du behov for filmproduksjon i Oslo? Om du ønsker å se noe av det vi har gjort kan du se et bredt utvalg av tidligere prosjekter på nettsiden vår. Har du behov for våre tjenester og holder til i Oslo, kan du kontakt oss her. Vi hjelper deg med å lykkes.